Suomisport

Lisätietoja Suomisportista

Suomisportista ostetaan Meido-Kanin jäsenten lajikohtaiset vakuutukset.
Järjestelmän omistaa Suomen Olympiakomitea ja sitä käytetään laajasti, useiden lajien lisenssien ja vakuutusten ostamiseen. Esim. Judo-, Aikido- ja Karateliitot käyttävät niiden osalta Suomisporttia

HUOM!
Meido-Kan ry:n jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta, joka seuran kaikilla aktiivisilla jäsenillä sekä myös muilla seuran harjoituksissa/tapahtumissa käyvillä on oltava. Kaikkien Meido-Kanin ohjelmaan kuuluvien lajien harrastajat maksavat siis itse oman jäsenliittonsa ohjeiden mukaan tarvitsemansa vakuutukset.
Tatamilla käymättömien (esim. kannatusjäsenet) ei tarvitse vakuutusta ostaa.

Meido-Kan ei vastaa tapahtumiin osallistuvien mahdollisista loukkaantumisten aiheuttamista sairaanhoitoon liittyvistä tai muista kuluista tai ansionmenetyksistä.


Ohje judovakuutuksen ottamiseen Suomisportista

Suomisporttiin kirjautuessasi saat salasanan, joka on kertakäyttöinen ja voimassa 10 min. Saat sen kirjautumisen yhteydessä joka kerta, valintasi mukaan tekstiviestinä tai linkkinä sähköpostiisi.

Kirjaudu sisään Suomisporttiin.
Yläpalkista valitse ’Ostamaan’
-> ’Mitä olet ostamassa? -> Valitse ’Jäsenyyksiä liikkujille’
-> ’Jäseneksi seuraan’? -> Jos olet vanhempi/huoltaja, valitse ’Lapselleni’. Jos ostat itsellesi, valitse 'Itselleni'.
-> ’Mihin seuraan haluan liittyä’? -> Klikkaa ’Hae seuraasi’ ja valitse Meido-Kan.
-> ’Valitse seuraavaksi sinulle sopiva jäsenyys’ -> Valitse näkyvissä olevista kahdesta Judovakuutuksesta se vaihtoehto, joka sopii lapsen tai itsesi syntymäaikaan.
-> Seuraavana valitse haluamasi maksutapa ja sivun alalaidassa käy tsekkaamassa Meido-Kanin säännöt ja rekisteriseloste. Rastita kaikki kolme kohtaa, jotta pääset maksamaan.
-> Saaja on Maksuturva Group Oy ja viestikenttään tulee viesti ”Suomen Olympiakomitea ry”

 

Karatelisenssin saa ostettua kun valitsee 'Ostamaan' kohdasta 'Lisenssejä liikkujille' ja valitsee lajin.


Pikaohjeita Judoliiton Suomisportiin kirjautumiseen, rekisteröitymiseen ja profiilin luomiseen löytyy klikkaamalla tästä ja tästä.

Aikidolisensseistä ja vakuutuksista löytyy tietoa täältä ja karaten vastaavista täältä.

Suomisportin kautta ei haeta Meido-Kanin jäseneksi, vaan jäsenhakemukset tehdään Meido-Kanin kotisivuilla, klikkaamalla tästä.

Kysymyksiin vastaavat parhaansa mukaan lajitoiminnanjohtajat sekä seuran jäsenrekisterin ylläpidosta vastaava K. Karvonen Oy (email. risto.karvonen(ät)k-karvonen.fi).