Suomisport

Lisätietoja Suomisportista

Suomisportista ostetaan Meido-Kanin jäsenten lajikohtaiset vakuutukset, jotka jokaisella seuran harjoituksissa ja/tai tapahtumissa käyvällä jäsenellä tulee olla voimassa.
Järjestelmän omistaa Olympiakomitea ja sitä käytetään laajasti useiden lajien lisenssien ja vakuutusten ostamiseen. Judoliiton lisäksi myös Aikidoliitto ja Karateliitto ovat vakuutusten ja lisenssien osalta siirtyneet käyttämään Suomisporttia
Judon, aikidon, karaten ja iaidon harrastajat maksavat siis oman jäsenliittonsa ohjeiden mukaan tarvitsemansa vakuutukset.

Suomisporttiin kirjautuessasi saat salasanan, joka on kertakäyttöinen ja voimassa 10 min. Saat sen kirjautumisen yhteydessä joka kerta, valintasi mukaan tekstiviestinä tai linkkinä sähköpostiisi.
Pikaohjeita Judoliiton Suomisportiin kirjautumiseen, rekisteröitymiseen ja profiilin luomiseen löytyy klikkaamalla tästä ja tästä.
Aikidolisensseistä ja vakuutuksista löytyy tietoa täältä ja karaten vastaavista täältä.

1.3.2018 alkaen Meido-Kanin jäsenmaksua ei enää makseta Suomisportiin, vaan jäsenille tulevassa jäsenmaksulaskussa mainitulle pankkitilille. Laskua maksettaessa on käytettävä siinä mainittua viitettä.
Jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta.

Päätökset Meido-Kanin jäsenyydestä tehdään Meido-Kanin hallituksen toimesta ja myös jäsenhakemukset tehdään Meido-Kanin kotisivuilla, klikkaamalla tästä.
Suomisportin kautta ei haeta Meido-Kanin jäseneksi.

Kysymyksiin vastaavat parhaansa mukaan lajitoiminnanjohtajat sekä seuran jäsenrekisterin ylläpidosta vastaava K. Karvonen Oy (email. risto.karvonen(ät)k-karvonen.fi).