Suomisport

Ohjeita Suomisportissa maksamiseen:

 

1)      ÄLÄ OSTA LISENSSIÄ etusivulta, (paitsi jos oikeasti haluat judovakuutuksen lisäturvavakuutuksen)

2)      Katso alla olevaa kuvaa

3)      LUO TILI itsellesi

4)      YLÄREUNASTA klikkaa “LIITY JÄSENEKSI SEURAAN” 

5)      Maksa Meido-Kanin jäsenmaksu

6)      Tarvittaessa maksa Judoliiton vakuutusmaksu

 

 

 

Lisätietoja Suomisportista

Järjestelmän omistaa Olympiakomitea, ja sitä käytetään laajasti useiden lajien lisenssien ja vakuutusten ostamiseen. Judoliitto on tarjonnut jäsenseuroilleen mahdollisuuden laskuttaa myös seuran omat jäsenmaksut Suomisportin kautta, ja näin toimimme nyt Meido-Kanissa.

Aikidon, karaten ja iaidon lajien jäsenet maksavat oman jäsenliittonsa ohjeiden mukaan tarvitsemansa lisenssit ja/tai vakuutukset. Aikidoliitto ja Karateliitto ovat vakuutusten ja lisenssien osalta siirtyneet myös käyttämään Suomisporttia.

Suomisportin käsitys jäsenyydestä on erilainen kuin Meido-Kan ry:n. Joten älä hämmästy; Suomisportissa jokainen tekee jäsenhakemuksen kerran vuodessa, vaikka olisikin ollut Meido-Kanin jäsen jo vuosia, tai olisi juuri tehnyt jäsenhakemuksen Meido-Kanin omilla kotisivuilla.

Vaikka Suomisportin käyttöliittymä antaa ymmärtää muuta, niin päätökset Meido-Kanin jäsenyydestä tehdään edelleen Meido-Kanin hallituksen toimesta, ja myös jäsenhakemukset tehdään seuraan Meido-Kanin kotisivuilla. Pelkästään Suomisportin kautta jäsenmaksun maksamalla ei pääse Meido-Kanin jäseneksi. Ja kaikkien nykyisten jäsenien jäsenyys säilyy toistaiseksi, aivan kuin ennenkin.

Olemme saaneet Judoliitolta seuraavanlaisia ohjeita välitettäväksi meido-kanlaisille:
https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf
https://www.judoliitto.fi/seuroille/suomisport-jasenrekisterijarjestelma/usein-kysyttyja-kysymyksia-jasenille/

Suomisportin salasana on kertakäyttöinen ja on voimassa 10 min. Saat sen joka kerta valintasi mukaan tekstiviestinä tai linkkinä sähköpostiisi. 

Kysymyksiin vastaa parhaansa mukaan toimisto.meidokan@gmail.com