Harjoituspaikat

Meido-Kan dojo, Päijänteentie 1

Päijänteentie1, Vallila, Helsinki. Mäkelänkadun ja Hämeentien välisellä Päijänteentien osuudella, Vallilan kirjaston vieressä.

Pysäköinti: Päijänteentien 1 kiinteistön pihassa olevat parkkipaikat on varattuja. Pysäköinti kadun varrella julkisilla paikoilla. 

Sisäänkäynti: Sisäpihan parkkipaikan sisäänajon kohdalla on ovi, jossa Meido-Kan logolla varustettu kyltti. 

Vessat: Yksi vessa yläkerrassa sisäänkäynnin vasemmalla puolella ja kaksi vessaa löytyy alakerrasta portaikosta tultaessa heti oikealla. Vessat ovat unisex vessoja.

Pukuhuoneet: Kengät riisutaan sisäänkäynnin vieressä oleville kenkähyllyille. Pukuhuoneet alakerrassa. Portaikosta katsottuna naisten pukuhuone on takaseinällä oikealla puolella ja miesten pukuhuone vasemmalla.

 

Mekaanikonkatu 3 A

Mekaanikonkatu 3A, Herttoniemi, Helsinki. Malkitin talo, 2.krs.

Pysäköinti: Mekaanikonkatu 3 pihassa on runsaasti parkkitilaa. Merkitsemättömät paikat on käytettävissä.

Sisäänkäynti: Portista sisään tultaessa parkkipaikan toisella puolella oleva A-rakennus (Malkitin talo). Sisäänkäynti on lastauslaiturin oikealla puolella olevan porraskäytävän ovi. Toisen kerroksen porrastasanteella oikean puoleisesta ovesta sisään ja vasemmalle käytävän päähän. Dojon ovi käytävän päässä oikealla. 

Vessat: Miesten ja naisten WC on dojon ovelta katsoen käytävän toisella puolella jatkuvan käytävän vasemmalla puolella. Ensimmäinen naisten WC ja seuraavana miesten.

Pukuhuoneet: Dojon ovesta sisään. Kengät ja päällystakit voi riisua eteisen hyllyille ja naulakkoon. Pukuhuoneet on heti sisäänkäynnin oikealla puolella. Ensimmäinen on miesten ja seuraava naisten pukuhuone. 

 

Iaidon harjoittelupaikat:

 

Ressun peruskoulu

Lapinlahdenkatu 10, Helsinki

Åshöjdenin peruskoulu

Sturenkatu 6, Helsinki. 

 

Päivitetty 6.12.2017 (HS)