Aloita aikido - kevätkausi alkaa 7.1.2019

 

Aikidojuniorit 9 - 14v

Aikidojunnujen harjoitukset ovat kevätkaudella 7.1 - 27.5. Vallilan dojolla (Päijänteentie 1)

Maanantaisin 17-18 (7.1. alkaen)
Lauantaisin 14-15:30 (12.1. alkaen)

Aloittavien juniorien kevätkauden kestävä peruskurssi järjestetään junioriharjoitusten yhteydessä. Aloittelijan voivat tulla peruskurssille mukaan vielä tammikuun aikana. 

 

Aikido aikuiset 15v + 

Aikuiset harjoittelevat sekä Vallilan (Päijänteentie 1) että Herttoniemen (Mekaanikonkatu 3 A 2.krs, Malkitin talo) dojoilla. Harjoituksia on joka päivä. Harjoitusajat ja paikat löytyvät Harjoittelu osiosta. 

Kaikki aikuisten harjoitukset ovat myös aloittelijoille soveltuvia. Aikidoa harjoitellaan pareittain. Parit vaihtuvat harjoitusten aikana useaan kertaan. Harjoitusten vaativuus sovitetaan aina kunkin parin osaamisen sallimien rajojen mukaisesti. Aloittelijat harjoittelevat pääsääntöisesti kokeneempien kanssa.

Aloittelijoille sekä pidempään treenanneille perustekniikkaansa kehittäville järjestetään kaksi kertaa kaudessa perustekniikan treenikuukausi. Kuukauden ajan tietyt harjoitusajat on varattu perustekniikan harjoitteluun. 

Perustekniikkaa harjoitellaan keväällä 2019:

  • 8.1. - 16.2.2019 (tiistaisin, perjantaisin jälkimmäinen harjoitus sekä lauantaisin)
  • 12.3. - 13.4.2019 (tiistaisin, perjantaisin jälkimmäinen harjoitus sekä lauantaisin)

 

 

Harjoitusmaksut 2019

Vuosipuolikkaan harjoitusmaksu junioreilla ja aikuisilla on 150 eur.

Aikido liiton, tapaturmavakuutuksen sisältävä, aikidolisenssi on kaikille harjoittelijoille pakollinen. Muistakaa siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2019. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Aikidoliiton sivuilta:https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/. Lisenssin saa hankittua myös ilman tapaturmavakuutusta jos oma vakuutuksesi kattaa myös taistelulajien harjoittelussa tapahtuneet tapaturmat.

Aloittelijoille aikidoliitto tarjoaa maksuttoman peruskurssilisenssin ja -vakuutuksen jotka ovat voimassa maks. 3 kk tai ensimmäiseen graduointiin asti. Peruskurssilisenssin saa hankittua täyttämällä aikidoliiton peruskurssilisenssi-loimakkeen

 

Tervetuloa, tatamilla tavataan

Lisää aikidon aloittamisesta löytyy Aloita Aikido osiosta. 

Tiedotusta myös Facebookin kautta. Käykää tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido