Juniorit

Aikidojuniorien kevät 2018

Aikidojunnujen harjoitukset ovat kevätkaudella 8.1 - 28.5.

Maanantaisin 17-18 (8.1. alkaen)
Lauantaisin 14-15:30 (13.1. alkaen)

Aikidolisenssi on junioreille pakollinen. Muistakaa siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2018. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Aikidoliiton sivuilta:https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Tiedotusta myös Facebookin kautta. Käykää tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido

Poikkeukset harjoitusaikoihin

  • La 10.2. ei ole normaaleja junioriharjoituksia. Sen sijaan Mekaanikonkadun dojolla järjestetään juniorileiri yhteistyössä Aikidoliiton juniorivaliokunnan kanssa. Leirin harjoitukset ovat klo 13 alkaen. Tarkemmat tiedot tulossa piakkoin.
  • Pääsiäisenä ei ole junioriharjoituksia lauantaina 31.3. eikä maanantaina 2.4.
  • Lauantaina 14.4. junioriharjoitus on poikkeuksellisesti klo 12:30 -14:00 Mekaanikonkadulla.
  • Vappuaattona, maanantaina 30.4. ei ole junioriharjoituksia.
  • Kevätkauden viimeiset junioriharjoitukset ovat maanantaina 28.5.

Mahdolliset muihin kuin juhlapyhiin tai koulujen lomiin liittyvät harjoitusten perumiset johtuvat ohjaajien koulutustilaisuuksista.

Kevätkauden graduointi- eli vyökoepäivät ovat 22.1., 26.2., 19.3., 21.4. ja 14.5. Graduointipäivinä normaalin junioriharjoituksen yhteydessä pidetään vyökoetilaisuus, johon voivat osallistua kaikki ne juniorit, joilla on käyntikerrat täynnä.

 

Aikidon aloittaminen

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan aikidoa. Aikidon junioriryhmä on tarkoitettu 9-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. 15 vuotta täyttäneet voivat aloittaa suoraan aikuisten ryhmässä. Aikidojuniorien alkeiskurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä. Kurssimaksu eli seuran puolen vuoden jäsenmaksu on 150 €.

Voit tulla aluksi muutamiin harjoituksiin kokeilemaan ennen seuran jäsenmaksun maksamista. Täytä kuitenkin juniorin jäsenhakemus jo saman tien, niin se ei myöhemmin unohdu. Meido-Kanin jäsenhakemuksen voit täyttää täällä. Saat ohjeet jäsenmaksun maksamiseen täytettyäsi jäsenhakemuksen. Jos juniori ei kokeilun jälkeen haluakaan jatkaa aikidoa, vastaatte vain jäsenrekisterinhoitajan lähettämiin jäsenmaksuohjeisiin, että harrastus ei jatkunut kokeilua pidemmälle. 

Juniorille pitää hankkia myös aikidolisenssi. Lisenssistä saa lisätietoja Suomen Aikidoliiton sivuilta: https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Seuraava juniorien alkeiskurssi järjestetään muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä alkaen maanantaina 8.1.2018 klo 17:00. Mukaan voit tulla tammi- ja helmikuun ajan. Seuraa ilmoittelua tällä sivulla sekä facebookissa Meido-Kan aikido yhteisösivulla

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Nina Lagus, 050 332 3141, nina.lagus (a) gmail.com

PDF-tiedostoMeidoKanJunnutinfo-14012018.pdf (1.5 MB)
Infokirje uusille aikidojunioreille kevät 2018

Ohessa lyhyt video aikidon junnutreeneistä, joka on kuvattu Stadikalla keväällä 2013. Videon kuvaus ja editointi Pekka Uotila.

Meido-Kan junioriaikido on hauskaa, hikistä ja haastavaa!