Juniorit

Aikidojuniorien syksy 2019

Aikidojunnujen harjoitukset ovat syyskaudella 12.8 - 16.12.

Maanantaisin 17-18 (12.8. alkaen)
Lauantaisin 14-15:30 (17.8. alkaen)

Aikidolisenssi on junioreille pakollinen. Muistakaa siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2019. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Aikidoliiton sivuilta:https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Tiedotusta myös Facebookin kautta. Käykää tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido

Poikkeukset harjoitusaikoihin

Seuraa ilmoittelua harjoituksissa, täällä ja Meido-Kan Aikido FB sivulla. 

- Syyslomalla ei ole junioriharjoituksia ma 14.10. ja la 19.10.
- Lauantaina 2.11. pidämme treenien jälkeen elokuvaillan dojolla. Katsotaan yhdessä jokin japanilainen anime. Halloween-hengessä myös naamiasasun saa varata mukaan. Tarkemmat tiedot ja muistutus erikoisohjelmasta lähempänä.

- Lauantaina 23.11. leiriretki Porvooseen. Ei omia harjoituksia. 
- Lauantaina 7.12. ei ole junioriharjoituksia. 
- Ma 16.12. syyskauden viimeiset harjoitukset.

Syyskauden vyökoepäivät ovat ma ma 4.11., ma 9.12. ja la 14.12.

Mahdolliset muihin kuin juhlapyhiin tai koulujen lomiin liittyvät harjoitusten perumiset johtuvat ohjaajien koulutustilaisuuksista.

 

Aikidon aloittaminen

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan aikidoa. Aikidon junioriryhmä on tarkoitettu 9-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. 15 vuotta täyttäneet voivat aloittaa suoraan aikuisten ryhmässä. Aikidojuniorien alkeiskurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä. Kurssimaksu eli seuran puolen vuoden jäsenmaksu on 150 €.

Voit tulla aluksi muutamiin harjoituksiin kokeilemaan ennen seuran jäsenmaksun maksamista. Täytä kuitenkin juniorin jäsenhakemus jo saman tien, niin se ei myöhemmin unohdu. Meido-Kanin jäsenhakemuksen voit täyttää täällä. Saat ohjeet jäsenmaksun maksamiseen täytettyäsi jäsenhakemuksen. Jos juniori ei kokeilun jälkeen haluakaan jatkaa aikidoa, vastaatte vain jäsenrekisterinhoitajan lähettämiin jäsenmaksuohjeisiin, että harrastus ei jatkunut kokeilua pidemmälle. 

Juniorille pitää hankkia myös aikidolisenssi. Lisenssistä saa lisätietoja Suomen Aikidoliiton sivuilta: https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Seuraava juniorien alkeiskurssi järjestetään muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä alkaen maanantaina 12.8.2019 klo 17:00. Mukaan voi tulla kahden kuukauden ajan aloituksesta.

Seuraa ilmoittelua tällä sivulla sekä facebookissa Meido-Kan aikido yhteisösivulla

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Nina Lagus, 050 3475867, nina.lagus (a) gmail.com

Ohessa lyhyt video aikidon junnutreeneistä, joka on kuvattu Stadikalla keväällä 2013. Videon kuvaus ja editointi Pekka Uotila.

Meido-Kan junioriaikido on hauskaa, hikistä ja haastavaa!