Juniorit

Aikidojuniorien kevät 2017

Aikidojunnujen harjoitukset ovat kevätkaudella 9.1 - 29.5.

Maanantaisin 17-18 (9.1. alkaen)
Lauantaisin 14-15:30 (14.1. alkaen)

Aikidolisenssi on junioreille pakollinen. Muistakaa siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2017. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Aikidoliiton sivuilta:https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Tiedotusta myös Facebookin kautta. Käykää tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido

Poikkeukset harjoitusaikoihin

  • La 25.2. Ei harjoituksia. (Talvilomaviikko)
  • Ma 6.3. Vanhemmat mukaan harjoituksiin. Pelisääntökeskustelut.
  • La 8.4. Ei harjoituksia. (Ohjaajat leirillä kouluttautumassa.)
  • La 15.4. Ei harjoituksia (Pääsiäislauantai)
  • Ma 1.5. Ei harjoituksia (Vappu)
  • La 6.5. Juniorileiri. Ei normaaleja vedettyjä harjoituksia. Leirin harjoitukset Mekaanikonkadulla klo 11-12:15 ja 13:30-14:30.
  • Kevätkauden viimeiset harjoitukset ovat maanantaina 29.5.

Kevätkauden graduointipäivät ovat 25.3., 22.4. ja 20.5.

Graduointipäivinä pidetään alkuun normaali harjoitus ja harjoituksen lopuksi on niillä, joilla on edellisen vyökokeen jälkeen tullut tarpeeksi käyntikertoja, mahdollisuus suorittaa seuraava vyökoe.

Mahdolliset muihin kuin juhlapyhiin tai koulujen lomiin liittyvät harjoitusten perumiset johtuvat ohjaajien koulutustilaisuuksista.

 

PDF-tiedostoJunnuleiri_kevat2017.pdf (67 kB)
Leirikirje juniorileiristä 6.5.2017

Aikidon aloittaminen

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan aikidoa. Aikidon junioriryhmä on tarkoitettu 9-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. 15 vuotta täyttäneet voivat aloittaa suoraan aikuisten ryhmässä. Aikidojuniorien alkeiskurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä. Kurssimaksu eli seuran puolen vuoden jäsenmaksu on 135 €.

Voit tulla aluksi muutamiin harjoituksiin kokeilemaan ennen seuran jäsenmaksun maksamista. Täytä kuitenkin juniorin jäsenhakemus jo saman tien, niin se ei myöhemmin unohdu. Meido-Kanin jäsenhakemuksen voit täyttää täällä. Saat ohjeet jäsenmaksun maksamiseen täytettyäsi jäsenhakemuksen. Jos juniori ei kokeilun jälkeen haluakaan jatkaa aikidoa, vastaatte vain jäsenrekisterinhoitajan lähettämiin jäsenmaksuohjeisiin, että harrastus ei jatkunut kokeilua pidemmälle.  

Juniorille pitää hankkia myös aikidolisenssi. Lisenssistä saa lisätietoja Suomen Aikidoliiton sivuilta: https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Seuraava juniorien alkeiskurssi järjestetään muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä alkaen maanantaina 9.1. klo 17:00. Mukaan voit tulla tammi- ja helmikuun ajan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Nina Lagus, 050 332 3141, nina.lagus (a) gmail.com

Ohessa lyhyt video aikidon junnutreeneistä, joka on kuvattu Stadikalla keväällä 2013. Videon kuvaus ja editointi Pekka Uotila.

Meido-Kan junioriaikido on hauskaa, hikistä ja haastavaa!