Menestystä Tartosta ja Junnu-cupista!

16.11.2015

Menestystä Tartosta ja Junnu-cupista!

Meido-Kanilaisilla oli taas vilkas viikonloppu. Isommat taistelivat Tartossa ja pikkuväki Junnu-cupissa Helsingissä.

Lauantaina 14.11. oli perinteinen Kaimu Keerak turnaus Viron Tartossa. Tuomisina oli upeasti 9 mitalia. Junnu-cupista saalis oli 13 mitalia eli 22 mitalia seuraan viikonlopun aikana sekä pistesijoja. Tartossa taisteltiin hienosti ja Tapani Pirin tiedotus pelasi FB sivujen kautta nopeasti. Kaksi kultaa, seitsemän pronssia ja vielä kaksi 7. sijaa. Upea suoritus. Tähän raporttiin en sen enempää analysoi erillisiä matseja.

Tarkemmat tulokset löytyy www.judoshiai.fi sivuilta molempien kisojen osalta. Todettava vaan on, että hyvää porukkaa meiltä löytyy.  Kaikki varmasti teki taas parhaansa ja sehän riittää.

Tartosta listojen perusteella poimittava Heda Balakthanova, joka poikien sakissakin oli seitsemäs. Tuli Hedalle myös pronssia tyttöjen sarjassa. Sisko Enisa otti kultaa ja pronssia eri ikäluokissa. Hyvää tulosta teitte kaikki.

Alla Tarton mitali- ja pistesijat:

Kultaa: Enisa Balakthanova ja Emma Piri

Pronssia: Emil Miettinen, Daniil Susi, Heda Balakthanova ,Enisa Balakthanova, Joe Liimatainen, Eetu Heinonen ja Erkka Kari.

7. sija: Markus Tarma ja Heda Balakthanova

Junnu-cup järjestettiin seuran toimesta sunnuntaina 15.11. Hakaniemessä ja ilmeisen onnistuneesti, vaikka alkuperäinen kisapaikka yllättäen peruttiinkin alta.Toivon mukaan kaikki kuitenkin nauttivat kisojen tunnelmasta jne. Mukana oli kisaajia kuitenkin 26 seurasta!! eli myös maaseudulta oli lähdetty mukaan. Peukut siitä!

Meiltä oli 18 rohkeaa Samuraita mukana ja olimme kolmantena mitalitilastossa. Hienoa Pikkujunnut! 5 kultaa, 2 hopeaa, 6 pronssia, 2 viidettä ja 2 seitsemättä sijaa. Ilahduttavaa oli, että tyttöjäkin oli paljon mukana ja vieläpä mitaleilla ja mestareinakin. Pojatkin ansaitsevat kehut rohkeista otteluista ja myös tuloksista. Upeita olitte kaikki !

Alla meidän pikku ninjojen sijoitukset:

Kultaa: Lempi Loukomies, Arttu Niska, Venla Tupola, Nelli Virta ja Noora Piri

Hopeaa: Saaga Koponen ja Luka Murole

Pronssia: Venla Westerlund, Roope Pätsi, Joonatan Taajamaa, Maria Levlin, Viveka Klefström ja Lumi Keskinen

Viidensiä: Sean Korkia-aho ja Eemeli Salin

Seitsemänsiä: Emil Korpiola ja Tuomas Rannisto

Esa Korkia-aho