Startti cupista mitalisade. Jolle Tartossa taistelemassa. Aku listoilla.

19.11.2018

Jolle jälleen mitaleilla Tartossa
Jolle jälleen mitaleilla Tartossa

Startti cupista mitalisade. Jolle Tartossa taistelemassa. Aku listoilla.

Viime viikonloppuna kisattiin taas sekä kotimaassa että ulkomailla. Startti cup oteltiin Kirkkonummella 17.11. ja tulos oli upea.Kisa on tarkoitettu vähän kisanneille. Meido-Kan esiintyi edukseen jälleen meidän nuorimpien ansiosta. Kisaintoa riittää, sillä mukaan lähti 24 kisaajaa, tuoden 17 mitalia!!!! 6 kultaa, 6 hopeaa ja 5 pronssia. Aivan mahtava veto taas meidän "nappulaosastolta".

Seuravana päivänä Viron Tartossa meidän ainoa edustaja eli Joel "Jolle, Pumppu, Naton ohjus" Ylitalo taisteli pronssia perinteisessä Tarton K.Keerak memorial kisassa. Ainoa tappio tuli Viron Tsirkikselle waza-arilla. Kaveri oli lopputuloksissa hopealla. Jolle niputti muut matsinsa ipponilla. Parit latvialaiset ja yksi virolainen sai tuta Jollen taidot. Hyvä Jolle.

Lopuksi vielä pientä tilastotietoa. Aku Laakkonen on miesten Euroopan ranking listalla sijalla 16, ollen tällä hetkellä paras suomalainen tällä listalla. Aku ei ole monessa pisteitä tuovassa kisassa ollut ja silti näinkin korkealla. Tulosta on tullut ihan mukavasti näistäkin kinkereistä.

Startti cupin mitalistit:

Kultaa: Darja Novikova, Ugne Kavaliauskaite, Joel Rajala, Toni Sulonen, Otso Kartinen ja Hannes Saarinen.

Hopeaa: Ella Innanen, Ian Trokovic, Matti Ruotsalainen, Lumi Uusihakala, Leevi Uusihakala ja Lauri Westerlund

Pronssia: Aino Eerikäinen, Riku Korhonen, Lars Klockars, Vilkka Muukka ja Elmiina Moilanen.

Esa Korkia-aho