Kahdeksan mitalia Samurai Cupista

8.9.2018

Junioreiden (U15-U21) joukkue & valmentaja
Junioreiden (U15-U21) joukkue & valmentaja

Orimattilassa oteltiin 8.9.2018 vuoden toinen Samurai Cup, jossa Meido-Kanin yhdeksän hengen joukkue otti kahdeksan mitalia

Syksyn ensimmäinen kotimaan merkittävä kisa käytiin Orimattilassa, jossa oteltiin vuoden toinen Samurai Cup. 

Meido-Kanin joukkue oli pieni mutta sitäkin tehokkaampi.

U15 ikäisissä ainoa ottelijamme oli sarjassa -57 kg Heda Balatkhanova, joka kahden hengen sarjassa otti kultaa kahdella ippon-voitolla.

U18 tytöt -52 kg sarjassa Enisa Balatkhanova otti hopeaa yhdellä ippon-voitolla ja tappiolla Pihla Saloselle.

U18-57 sarjassa Heda otteli jälleen paras kolmesta ottelut ja vei kultaa kahdella ippon-voitolla. Koska säännöt eivät Samurai Cupissa anna U15 ottelijoiden virallisesti saada Cup-pisteitä ylemmästä ikäluokasta, Hedan kulta ei näy kisan tilastoissa. Pääasia kuitenkin, että otteluita saatiin nyt syksyn alkuun niin Hedalle kuin vastustajalle.

German Petenberg oli U18-55 kg pojissa erittäin hyvässä vedossa ja eteni kolmella ippon-voitolla finaaliin, jossa Atte Rantalainen kuitenkin vei kultaa ja German sai siten hopeaa kaulaansa.

Saara Neuvonen aloitti päivänsä sarjassa U18-63 kg ippon-voitolla mutta hävisi kaksi seuraava matsia ja jäi alkupooliin. 

Khirchla Khirchilashvili oli nyt sarjassa U18-66 kg ja piti siellä hyvää vauhtia yllä aloittaen kahdella ippon-voitolla, kunnes törmäsi Turpal Doukaeviin ja päätyi pronssimatsiin. Pronssia sitten tulikin taas ippon-voitolla.

Hallitseva suomenmestari Artjom Mantulin ei sarjassaan U18-81 kg antanut muille paljoa mahdollisuuksia. Ihanamäki kaati wazarilla, kolme muuta vastustajaa ipponilla ja kultaa Artjomille.

Ikäluokassa U21 otteli meiltä vain Enisa, joka jälleen voitti yhden ottelun, nyt Sini Oinosesta kahdella wazarilla, ja jälleen kohtasi "finaalissa" Pihla Salosen. Ippon Pihlalle ja hopeaa Enisalle.

Aikuisten sarjoissa edustajamme oli Petteri Sulander, joka takoi tatamiin kolme ippon-voittoa häviten vain Henri Hannulalle, tuloksena siis hopeaa.

Hieno tiimi, upea päivä!