Meido-Kanilaiset teki sen taas!

24.1.2018

German hopeaa (Miesten joukkue SM maskotti?)
German hopeaa (Miesten joukkue SM maskotti?)
Enisa maajoukkuetyttöjen kaataja ja systeri Heda lämppää
Enisa maajoukkuetyttöjen kaataja ja systeri Heda lämppää
Erkka Kari kultaa
Erkka Kari kultaa

Meido-Kanilaiset teki sen taas!

Meido-Kanin kisaajat aloittivat vuoden ensimmäisen Samurai cupin kuten viime vuonnakin. Kokonaiskilpailun voittajajoukkue 2017 aloitti kisat voittamalla jälleen mitalitilaston. 6 kultaa, 4 hopeaa ja 2 pronssia kuudentoista kisaajan toimesta.

Kisat pidettiin Nummelassa 20.1. ja Nummela selvisi rupemasta taas hyvin.

Paljon oli hyvää ja tähän raporttiin muutamien matseja enemmän raportoiden. Tämä ei tarkoita, että muiden matsit olisi olleet vähempiarvoisia, mutta kun tuli noita mitaleja taas niin paljon ja en jaksaisi novellia tänne rustata.

Enisa Balakthanova oli liekeissä niin U18 kuin U21 sarjoissa ja molemmista tulikin sarjavoitto. U21 sarjassa Enisa niputti molemmat U21 maajoukkue naiset ipponilla ja sekös meille maistui. Aivan loistavaa tekemistä. Pikku sisko Heda otti myös sarjavoiton U15 sarjassaan. 

German Petenberg otteli hienosti hopeaa ja sarjavoitto luisui ratkaisuottelussa kylläkin tuomareiden toimintaan. Toki tappio olisi silti voinut tulla, mutta kun vastustaja sekä hänen valmentajansakin olivat sitä mieltä, että varoitukset olivat turhia ja olisivat antaneet heidän matsata, koska molemmat ottelivat hyvin. No nyt meni näin ja German otteli hyvin. Erkan kanssa jo juteltiin, että German otetaan miesten joukkue SM-kisoihin meidän maskotiksi tuomaan myös hyvää onnea. 

Eetu Heinonen tappeli kovia matseja ja kovassa sarjassa U21 sekä miehet -73 kg. Olinin kanssa väännettiin jatkoajalle ja molemmat vetivät äärirajoilla. Olin vei nyt tällä kertaa erät ja Eetulle hopeaa U21:ssä ja pronssia miehissä. 

Robin Pajunen pärjäsi parhaiten -66 kg:ssa ottaen hienosti hopeaa. 

Artjom Mantulin otteli vakuuttavasti kultaa U18 -81 kg:ssa.

 Khirchla Khirchilashvili esitti taistelijan piirteitä ja olikin pronssilla U18 -73 kg:ssa. Kun tää kaveri vaan treenais kovempaa niin avot. 

Joel Ylitalo paranteli otteitansa miesten -66 kg:ssa mitä pidemmälle kisa eteni. Alku oli hieman takkuista, mutta lopulta hopeaa kumminkin ja hyvien esitysten jälkeen. 

Erkka Kari  sai tyytyä kahteen matsiin, kun muut loistivat possa olollaan. No Erkka mietti ennen matseja, ottaisiko matossa matsia ja sanoin että 20 sekuntia yhteisaika ja pääset kimppakyydillä kotiin. Menihän mestaruuden hankkimiseen melkein minuutti, mutta sai kumminkin kyydin kotiin. Kaiken kaikkiaan loistavat matsit tältä jengiltä.

Kultaa: Heda Balakthanova, Enisa Balakthanova x 2, Artjom Mantulin, Erkka Kari x 2,

Hopeaa: German Petenberg, Robin Pajunen, Eetu Heinonen, Joel Ylitalo

Pronssia: Khirchla Khirchilashvili, Eetu Heinonen

Esa Korkia-aho