Vörystä ja junnucupista mitaleja

15.4.2015

Vilkas kisaviikonloppu Vörusta ja Junnu­cupista mitaleja, EJU­cup Tsekeissä.

Viime viikonloppu eli 11.­12.4. oli vilkas kisaviikonloppu. Meido-­Kanilaisia oli kaukana kotoa eli Tsekeissä, Virossa ja Loviisassa. Vörusta tuli hieno tulos vain kahden kisaajan voimin, mutta mitaleja tuli kolme. 

Claudia Miettinen ylsi hienosti sarjavoittoon tyttöjen ­63 kg sarjassa. Ensin kaatui Latvian tyttö ipponilla sitten suomalainen samoin pistein ja finaalissa latvialainen tyttö sai jälleen todeta Claudian paremmakseen yukon turvin. Hieno suoritus! 

Joe Liimatainen otteli kahdessa ikäluokassa upeasti tuplapronssia. Omassa ikäluokassa tuli ekassa ottelussa ”nukahdus” latvialaista vastaan, mutta keräilyt kutsuivat. Niissä Joe terävöityi ja voitti loput matsit (2 virolaista ja yksi suomalainen) ipponilla ja pronssi oli taskussa. Latvialainen ei kuitenkaan selvinnyt loppupeleissä mitaleille. Ikäluokkaa ylempänä Joe nappasi taas pronssia. Kolme ippon voittoa ja yksi tappio suomalaiselle Korhosen pojalle. Hieno saldo!!

Eetu Heinonen oli Tsekeissä Teplicessä 1. ­maajoukkueen mukana Eurooppa cupin turnauksessa. Eetun sarja oli massiivisen suuri 92 kilpailijaa!!!. Eetulle tuli ensimmäiseen otteluun Valko­venäjän kaveri. Ottelussa ei tullut suorituksia ja matsi venyi jatkoajalle 6 minuutin taiston kohdalla Eetulle tuli varoitus ja sitä myöten tappio. Pienestä oli kiinni, mutta judo on välillä tällaista. Suomen joukkue sai kuitenkin hyvää tulosta kisoista ja onnittelut Emiliallle, Oskarille ja Lukelle tätäkin kautta. Eetu jäi vielä muun jengin kanssa leirille ja varmaan randoreissa makseli kalavelkoja takaisin.

Junnu­cup pidettiin Loviisassa ja siellä meillä oli mielestäni liian vähän kisaajia. Vain kolme, mutta sieltäkin tuli kaksi pronssia Juho Aaltonen otti taas mitalin ja nyt tuli taas enemmän otteluvoittojakin kuin viimeksi. Toinen pronssimitalisti oli Kepe Välikangas joka on myös tasaisesti ottanut mitaleja Junnu­cupeista. Näitä rohkeita judokanalkuja tarvitaan lisää ja seuraavaan Junnu­cupiin sitten isolla joukolla.

25.­26.4. on Aikuisten SM-­kisat Tikkurilassa. Sinne nuoret ja vanhemmat kannustamaan Meido­-Kanin kisaajia sankoin joukoin.

Sunnuntaina Meido­Kan on edustettuna joukkuekisassa pitkästä aikaa, joten sinne myös tsemppaamaan joukkue mitaleille!!!

 

Esa Korkia­aho