Mitalitilaston ykkössija jälleen Samurai-cupissa ja Sotulin kisat.

15.10.2013

Aku Kultaa!
Aku Kultaa!
Erkka Kultaa!
Erkka Kultaa!
Jolle Pronssia!
Jolle Pronssia!
Pyry Kultaa!
Pyry Kultaa!

Meido-Kan voitti jälleen mitalitilaston Samurai-cupin viimeisellä kierroksella Jyväskylässä. Sotilasurheiluliiton kamppailupäiviltä tuli myös menestystä seuralle.

8.10. käytiin sotilaiden kamppailupäivät, jotka pidettiin Liikuntamyllyssä. Mukana oli myös seuramme taistelijoita. Mukana oli useita lajeja ja judokamme olivat luonnollisesti mukana oman lajin kinkereissä, mutta kokeilivat taitojaan myös muissa lajeissa. Jaakko Alli voitti kultaa judon avoimessa sarjassa. Jaakko otteli myös painin puolella ja hyvin ottikin. Vapaapainissa Jaakko oli hopealla ja kreikkalais-roomalaisessakin neljäs! Hyvä Jaska. Petteri Sulander kokeili ensin vapaaottelua häkissä ja mätkin vastustajaansa kuonoon, sillä seurauksella, että oma peukalo meni päreiksi. No se ei Petskua tässä vaiheessa huolettanut ja sisulla otteli vielä 4 ottelua judon puolella (pääosin yhdellä kädellä) ja sijoittui pronssille. Leikkauspöytä kuitenkin kutsuu ja tätä kirjottaessani, operaatio on jo tehty. Paranemisia. Aleksi Ylitalo sijoittui judon avoimessa luokassa hienosti pronssille. Omissa painoluokissaan veli Ville Ylitalo Aleksi ottivat voitot. Tosin sarjat olivat pienet.

Jyväskylässä oteltiin 12.10. Samurai-cupin neljäs eli viimeinen osakilpailu. Lopputulos oli jälleen upea. Aivan kuten edellisellä kierroksellakin, niin myös täällä voitimme mitalitilaston. Osallistujia oli 6 ja kaikki ottelivat mielestäni hyvin. Kultamitaleja tuli 3 ja niistä vastasivat Aku Laakkonen, Erkka Kari ja Pyry Halonen. Yhteistä näille kolmelle vielä oli, että olivat todella hyvässä vedossa joka matsissa ja suurin osa matseista päättyi ipponein. Joel Ylitalo otteli kovassa sakissa -60 kg ja nipistikin itsensä hienosti lohkosta jatkoon ja pronssille. Näiden hienojen esitysten lisäksi Aku Laakkonen ja Pyry Halonen pokkasivat vielä palkinnot Samurai-cupin kokonaiskilpailun voitosta. Mahtavaa jätkät.

Esa Korkia-aho