Vuoden viimeiset tulokset ja hyviä sellaisia!

7.12.2013

Seuran 50 v esityksen ym. härdelin takia, en ole ”kerennyt” päivittämään sivuja, mutta tässä taas kivaa kuultavaa. Kymijoki-shiai ja nuorten Finnish Open käytiin Kouvolassa 23.11. Tällä kertaa meidän nuorimmat hoitivat kotiin ainoat mitalit.

Tosin täytyy sanoa, että Ruotsista ja Venäjältä sekä Norjalta oli todella kovat jengit, unohtamatta Eestiläisiä Kymijoki-shiaissa pronssia ottelivat upeasti Eetu Heinonen sekä Konsta Koivisto. Lisäksi Joe Liimatainen jatkoi hyviä otteitansa ollen viides. Finnish openin kohdalla ei kulkenut ihan niin kuin Stromssössä. Loukkaantumisia ja sairastapauksia tuli ennen kisaa ja ne ketkä matolle pääsivät saivat tällä kertaa kuuppaan, vaikkakin asenteessa ei ollut vikaa. Sattuipa nyt sellainen arpa kohdalle. Aku Laakkoselle tuli vastaan Tverin EJU cupin kolmonen ja matsissa ei ollut muuta vikaa, kuin se, että venäläinen sai käännettyä Akun yrityksestä aivan lopussa sen suorituksen. Tämä päti muuten muidenkin kohdalla. Aku jätti leikin kesken kun sormet oli päreinä.

Jaakko Alli otteli itsensä Ranskassa pronssille, hyvä Jaska! En vaan löytänyt kaavioita tai muutakaan.

3.12. käytiin lukiolaisten Gymnasiadit Brasilian pääkaupungissa Brasilissa. Mukana oli kaksi meidän Märskyläistä. Kisat meni upeasti ja Aku Laakkonen sekä Pyry Halonen saivat kaulaansa hopeamitalit ja olipa mitalikuvassa pari brassi tyttöäkin. Loistava suoritus jätkät. Tätä kirjoittaessa tuli vielä yksi ilouutinen. Jani Kallunki is back ja voitti näkövammaisten EM-pronssia!! Loistavaa. Onnittelut Janille ja Juha ”Flobe” Vainiolle. Taas on hyvä olla Meido-Kanilainen. Suuret kiitokset vielä junnuille, jotka vetivät tyylikkäästi seuran juhlissa esityksemme. Kiitoksia sateli teille monesta suunnasta. Treenit jatkuu vielä, mutta nyt jo toivotan kaikille Hyvää ja rauhallista Joulua ja tulosrikasta ja mahtavaa Uutta vuotta! Kiitos tästä vuodesta!

Esa Korkia-aho