Hieno tulos Hontai­shiaista!

29.3.2014Perinteinen Hontai­shiai järjestettiin 22.3. Vantaalla. Mukana seurasta oli 8 kilpailijaa ja kaikki olivat mitalimatseissa. Loistavaa oli pienten tyttöjen panos ja osallistuminen. Balakthanovan siskokset Enisa ja Heda tekivät jälleen selvää jälkeä vastustajistaan. Molemmat voittivat sarjansa.

Tytöt ovatkin jo pikku konkareita kisaamisessa. Tyttöenergiaa täydensi Kaisla Koivisto ja Saara Neuvonen pronsseillansa. Hienoa gimmat! Joe Liimatainen oli jälleen mitaleilla (On tullut Joelle jo tavaksi) ottaen hopeaa Hopealle ylsi myös Henri Berggren. Pyry Halonen meni ottelemaan
miesten sarjaan ja oli musertavan ylivoimainen. Kultaa tuli ja kaikki ipponvoitoin ja matkalla kaatui ihan nimekkäitäkin kavereita. Hyvä Pyry! Pronssiotteluun selviytyi myös Arttu Hoikka ,mutta tällä kertaa tuli tappio ja sijoitus siis viides. Loppusaldo 3 kultaa, 2 hopeaa, 2 pronssia ja yksi 5. sija.

Seuraavana päivänä pidettiin alempien vöiden kisa ja juniori Koivistot joutuivat uuden tehtävän eteen. Huoltamaan ja videoimaan isänsä matseja. Juha Koivisto saikin heti ensimmäisistä judokisoistansa pronssia.

Esa Korkia­aho