Yhdeksän mitalia Hämeenlinnasta, siskokset hurjana!

29.4.2014

Hämeenlinna-shiai käytiin 26.4. Tuloksena oli 7 kilpailijan voimin 9 mitalia. Osa otteli kahdessa ikäluokassa. Siskokset Heda ja Enisa Balatkhanova olivat mitalirohmuja.

Molemmat tytöt ottelivat kahdessa ikäluokassa ja molemmista molemmille myös mitalit! Heda voitti kultaa tytöt 11 v sarjassa ja Enisa teki saman tytöt 13 v sarjassa. Heda oli myös hopealla T13 ja Enisa pronssilla T15 sarjoissa. Isoveljen jalanjäljillä siis, hienoa! Poikien puolella tuli sitten loput mitalit. Konsta Koivisto on saanut kätensä kuntoon ja taisteli hopeaa -46 kg:ssa. Joe Liimatainen oli siirtynyt sarjaa ylemmäksi, vaan se ei menoa haitannut ja hienosti pronssia -50 kg:ssa. Isommissa pojissa oli mukana vain kaksi kisaajaa. Joel Ylitalo otteli hienosti kaksi pronssia itsellensä. Jolle otteli sekä alle 18-vuotiaissa sekä miehissä mitalinsa! Henri Berggren on päässyt mitalien makuun ja nappasi jälleen mitskun. Pronssia HooBeelle -73 kg:ssa. Tuloksena siis 2 kultaa, 2 hopeaa ja 5 pronssia.

Tarkemmat kisatulokset löytyvät judoshiain sivuilta.

PM-kisat pidetään 24.-25.5. Suomen Orimattilassa. Judoliiton valmennusvaliokunta valitsi halukkaista Suomen edustajat kisoihin ja Meido-Kanilaisia kisaan on valittu 13 judokaa!! Mahtavaa. Sinne sitten kisoihin  kannustamaan meidän kisaajia ja totta kai muitakin suomalaisia.

Esa Korkia-aho