Niemi muuttaa kaiken! Nyt myös meidän huippujätkien sponssorointia!

27.2.2017

Petsku, Jolle, Esa, Aku, Erkka ja Esa. Kuvasta puuttuu Eetu ja Pyry
Petsku, Jolle, Esa, Aku, Erkka ja Esa. Kuvasta puuttuu Eetu ja Pyry

 Niemi muuttaa kaiken! Nyt myös meidän huippujätkien sponssorointia!
Niemi muuttopalvelut on lähtenyt mukaan tukemaan meidän kuutta hienoa urheilijaa.

Niemen muuttopalvelut on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan yritys Suomessa, joka järjestää vuosittain noin 24.000 muuttoa ja noin 45.000 muuta palveluprojektia. Yritys on varmasti tuttu muillekin kuin judokoille

. Omistaja Esa Niemi lämpeni ehdotukselleni lähteä tukemaan judokoitamme, kun tapasimme Tikkurilan judokoiden juhlissa. Esa sanoi Meido-Kanin palkitsemistilaisuudessa, että annoin Mafia tyylin tarjouksen, josta ei voinut kieltätyä ha ha. Kyse ei ollut kuitenkaan uhkailusta tms. Kyse oli siitä, että Esa kiinnostui poikien saavutuksista niin paljon, että lähti mukaan tukemaan meidän hienoja urheilijoita.

Meillä on ollut muutaman vuoden myös toinen tärkeä tukija Petteri Sulanderilla, Aku Laakkosella ja Eetu Heinosella nimittäin AxFlow. Nyt saimme myös Niemen mukaan ja myös kolme muuta pääsi tämän tuen piiriin eli Erkka Kari, Joel  Ylitalo sekä Pyry Halonen.

Kaikki ovat Suomen judon tulevaisuuden lupauksia ja mikäli se minusta, pojista, seurasta ja sponsseista on kiinni, niin eivät jää lupauksiksi.

Kansainväliselle tasolle päästäkseen on oltava myös sitä rahaa, joka helpottaa elämää ja antaa mahdollisuuden treenata. Olemme todella kiitollisia tästä tuesta, jonka Niemi nyt meille antoi, unohtamatta vanhaa tukijaamme Ax Flow:ta. Syvä kumarrus kummallekin!!!

Meidän tehtävä on nyt osoittaa teille, että olemme tukenne arvoinen. Kaikki kuusi kilpailijaamme sekä minä haluan kiittää tästä tuesta! Jotkut Esat on sitten eri mukavia.


Iloisena ja ylpeänä
Esa Korkia-aho


PS. Mikäli on muutto edessä niin klikkaa www.niemi.fi ja homma pelittää