Meido-Kan loisti urheilugaalassa!

20.1.2017

Jani ja Flobe
Jani ja Flobe
Kykä
Kykä
Vuoden judoseura
Vuoden judoseura

Meido-Kan loisti urheilugaalassa!

Meido-Kan valittiin vuotuisessa Urheilugaalassa vuoden judoseuraksi, lisäksi kaksi hienoa judokaa valittiin judon Hall of Fameen ja kuten ostos TV:ssä sanotaan "Eikä tässä vielä kaikki" Jani Kallunki palkittiin urheilu-uransa saavutuksista ihan päälavalla. Seura siis palkittin viime vuden parhaana judoseurana ja palkinnon kävi pokkaamassa seuran puheenjohtaja Heikki Lähteenkorva. Hall of fameen nimitettiin kaksi uutta jäsentä ja molemmat Meido-Kanista. Juha "Flobe" Vainio sekä Kyösti "Kykä" Korpiola pääsivät tähän harvalukuiseen joukkoon. Molemmat ovat tehneet pitkän uran sekä kilpailijana, että opettajana ja valmentajana. Janin, Kykän ja Floben saavutuksia tähän en nyt laita, koska netistä loppuu "paperi"

Tämä kuitenkin kuvastaa sitä, että perinteisesti menestynyt seura (vaikka käytäisiin välillä alhaalla) ei anna periksi, koska meillä on ihmisiä, jotka vankasti uskoo tekemiseen ja tekee sen pyyteettömästi, antaen eteenpäin sitä mitä on joskus saanut oppia joltain toiselta.

Seuran eteen tekee iso joukko ihmisiä vapaaehtoistyötä ja vuoden judoseuraa ei ole ilman näitä ihmisiä, mutta ei myöskään ilman teitä upeita judokoita. Jotkut muksu tasolla jotkut kuntojudossa tms ja kilpailijat myös. Nuorten kohdalla on sanottava Iso kiitos myös vanhemmille, jotka nämä upeat judokat ja judokan alut ovat tuoneet seuraamme. 

Onnittelut Kykä, Flobe ja Jani sekä KOKO Meido-Kan judokat, mutsit, faijat, mummot, vaarit ja koko suku. Tästä on hyvä ottaa oppia ja ollaan ensi kerralla vielkin parempia.

Ilman lupaa julkaistu :D

 

Esa Korkia-aho