11 mitalia Kymijoki shiaista ja nuorten Finnish openista!!!!

27.11.2016

Ippon siskokset Heda ja Enisa
Ippon siskokset Heda ja Enisa
Erkka pronssia
Erkka pronssia
U21 iskuryhmä
U21 iskuryhmä
Pyry pronssia
Pyry pronssia
Jolle ja Mikko podiumilla
Jolle ja Mikko podiumilla

11 mitalia Kymijoki shiaista ja nuorten Finnish openista!!!!

Kouvolassa kisattiin 26.11. perinteinen kansainvälinen turnaus. Kymijoki shiai nuoremmille ja nuorten Finnish Open U18 ja U21 ikäisille.

Meido-Kan teki kovaa tulosta ottamalla 11 mitalia!!!!! Nuoremmat aloittivat aikasin aamusta urakan ja hyvin aloittivatkin. Balakthanovan siskokset eivät kauaa matolla viihtyneet, ei siksi että siellä olisi ollut tylsää, vaan siksi että molemmat ottivat sarja voitot ja kaikki matsit ippon voitoin eli ennen täyttä aikaa tytöt lopettivat matsinsa. Heda Balakthanova ja Enisa Balakthanova siis upeasti kultaa!!

Pojat täydensivät mitalisaldoa hyvillä otteillansa ja taas sillä hyvällä asenteella. Daniil Susi otti hienosti hopeaa ja Emil Miettinen ja Artur Khasiev kovan tsempin jälkeen pronssia. 

Päivä oli siis alkanut hyvin ja alkoi Nuorten FJO. Allekirjoittanut tuli Jollen kuskaamana paikalle. Matkaan lähdettiin hyvissä ajoin, että ehdtään punnitukseen. No matkan aikana Jolle sen sitten viime metreillä keksi ja veti ässän hihasta ja päätti, että ajetaan liittymästä ohi ja vedetään Ruotsinpyhtään pikkuteiden kautta ja ollaan puntarissa vasta viime metreillä. Jolle kyllä pyys etten ajais tätä ulos mut...

Nuorten FJO lähti sitten käyntiin, ensin U18 luokassa. Joe Liimatainen teki paluun pienen kilpailutauon jälkeen ja jälki oli hyvää. Tappioasemasta nousi moneen kertaan ja upeita ipponeita. Mieleen jäi varsinkin suoraan aloituksesta tehty pyyhkäisy ja kundi selälleen että lätinä kävi. Hyvä Joe! Khircla Khirchhilasvii otteli vielä pronssia hienojen matsien jälkeen tässä sarjassa. BTW kaverin nimen tavaamiseen menee aina yhtä paljon aikaa kuin koko jutun kirjoittamiseen, mutta sehän on toimituksen ongelma.

U21 sarjassa oli mukana 4  jätkää ja kaikki mitaleilla. Joel Ylitalo otteli pirteästi ja varmasti ja nappasi hopeaa. Samassa sarjassa pronssin otti seuraan Mikko Lindroos, joka on myös kisannut harvakseen, mutta kun on kisoissa niin tekee tulosta. Parit pronssit lisää tuli lisää raskaammissa sarjoissa eli Pyry Halonen ja Erkka Kari vetivät vielä hienosti mitskut himaan. Loistava päivä taas kerran, Hyvä TE.

Esa Korkia-aho