Meido-Kanilaiset mitalitilastojen kakkosina Samurai cupissa ja Keravalla

30.10.2016

Meido-Kanilaiset mitalitilastojen kakkosina Samurai cupissa ja Keravalla

Alkuun pahoittelut allekirjoittaneen puolesta, että uutisointi ollut myöhässä. Yritin etsiä syytä siihen, mutta kaikki meni tekosyyn puolelle. No hyvä on taas kirjoittaa kun tulokset ovat olleet hienoja.

Viimeinen kierros Samurai -cupista oteltiin 8.10. Rovaniemellä ja seura oli mitalitilaston kakkonen sielä. Kisan sijainti karsi hieman osaanottajien määrää, mutta meiltä lähti yhdeksän kisaajaa, jotka ei poroja pelkää ja kaikki ottivat myös mitalin. Ei noin pitkältä matkalta kannatakkaan tulla takaisin tyhjin käsin. Neljä kultaa, kolme hopeaa ja 2 pronssia oli paluujunassa mukana. Hienoa! Tällä tuloksella uskon, että olemme kamppailemassa koko Samurai-cupin voitostakin seurana. Saas nähdä miten käy.

Kultaa:Enisa Balakthanova, German Petenberg, Daniil Susi ja Artur Khaziev

Hopeaa: Emil Miettinen, Khircla Khirchilasvili ja Viivi Kärhä

Pronssia: Markus Tarma ja Viivi Kärhä (U21)

Keravalla oteltiin Kerava shiai 15.10. ja siellä 10 kisaajalla jälleen kakkostila mitalitaulukossa. 5 kultaa ja 2 hopeaa ja 2 pronssia.

Petteri Sulander kävi vähän hakemassa matsituntumaa ennen Malagan kisaa. Petsku otteli raskaissa sarjoissa -90 kg sekä avoimessa ja voitti molemmat sarjat. Hyvin otti ihan tuntuma hakiessa ja vielä omaa sarjaansa ylemmissä luokissa. Petskulle siis tuplakultaa. Muut kultamitalistit olivat Heda Balakthanova, Emil Miettinen ja Sara Misri.

Hopeaa: Enisa Balakthanova ja Antti Heinonen

Pronssia: Heda Balakthanova ja Saara Neuvonen

Esa Korkia-aho