Joel Ylitalolle yksi otteluvoitto Berliinissä

3.8.2016

Kesällä ei kisaajillakaan hirveästi lomaa nykyään ole. Alle 21-vuotiaiden Eurooppa cup oteltiin Saksan Berliinissä heinäkuun viimesenä viikonloppuna. meiltä oli mukana Joel Ylitalo -60 kg:n sarjassa.

Ensimmäiseen otteluun vastaan asettui britti McDonald. Hänestä Jolle teki euron burgerin ja voitti kaverin ipponilla. Seuraavaan matsiin tuli vastaan turkkilainen kaveri, joka vastaavasti voitti Jollen ipponilla ja voitti lohkon (ja lopulta pronssia), joten Jolle pääsi vielä keräilyihin. Sieltä tuli kuitenkin tappio hollantilaiselle ja näin matsit ja kolmeen otteluun.

Elokuussa 4.-7. päivä jatketaan treeniä Helsinki Judo Campillä, jonne on tulossa naapurimaista Hjuvia vetäjiä ja sparria. Sitten aletaankin katsomaan syksyn kisoja. Tulossa on mm. Samurai-cupia kotimaassa, Virossa on Eurooppa openia ja Malagassa on alle 21-vuotiaiden EM-kisat, jonne kaikella todennäköisyydellä valitaan Meido-Kanin Aku Laakkonen. 

Nautitaan nyt kuitenkin vielä valosta, lämmöstä ja luonnosta niin kauan kun sitä kestää ja vaikka samaan aikaan treenataankin. Eli paristot täyteen kesän energiaa, että jaksetaan taas painaa kohti pitkää ja pimeää talvea.

Esa Korkia-aho.