Hämeenlinnan kisasta 7 mitalia 7 kisaajan voimin

17.4.2016

Hämeenlinnan kisasta 7 mitalia 7 kisaajan voimin

Hämeenlinnassa kisattiin 16.4. perinteinen Hämeenlinna-shiai. Meiltä oli mukana pieni joukkue eli vain seitsemässä sarjassa ja käytännössä 5 kisaajaa, kun Balakhtanovan tytöt otteli tuplasarjoissa. Tulos oli kuitenkin kova ja tuliaisina oli 4 kultaa ja 2 hopeaa. Mitalitilastossa oltiin neljäntenä vaikka muiden seurojen osallistujamäärät olivat kaksinumeroisia.

Heda Balakthanova otti tuplakultaa tyttöjen alle 13- ja alle 15-vuotiaiden sarjassa, voittaen myös kaikki matsinsa ipponilla!!! Sisko Enisa teki saman tempun alle 15-vuotiaiden -52 kg:ssa ja otteli vielä hopeaa alle 18-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. On ne hurjat siskokset. Poikien puolella hopeaa ottelivat hienosti myös Oliver Purhonen P13 -50 kg ja Daniil Susi P15 -55 kg:ssa. Viimeisen kullan nappasi Ville Ylitalo ippon voitoin miesten -73 kg:ssa eli Villen normaalia painoluokkaa ylempänä.

Tulos oli kova tältä pieneltä joukkueelta. Heitänkin tässä pallon ja haasteen seuran vetäjille ja taustajoukoille, siitä että saadaan kisoihin mukaan enemmän kisaajia, koska massaa meiltä löytyy. Vetäjät mukaan kisoihin ja vanhemmat myös. Tämäkin kisa oli lähellä eli matka ei ole este. Seuraavat kisat on jo ovella eli Porvoon aluemestikset, joten NYT aktiivisesti liikkeelle. Voitto ei ole pääasia vaan osallistuminen, mutta jos ei osallistu ei voi kyllä voittaakaan.

 

Esa Korkia-aho