Ruotsissa vahvoja otteita ja mitaleja seuraan!!!

4.4.2016

Jolle Ylitalo semarissa ja voitto
Jolle Ylitalo semarissa ja voitto

Ruotsissa vahvoja otteita ja mitaleja seuraan!!!

Ruotsin Öxelosundissa (tästä oltiin joskus Ana Rengon kanssa montaa mieltä miten se kirjoitetaan) perinteisessä Sörmlandstreffenissä tuli tukku hyviä tuloksia seuraan.

Joe Liimatainen soitatti Den glider iniä, kun voitti upeasti kultaa U18 alle 60 kg:ssa. Kaikki svedut sai kyytiä. Ekassa otettiin lämpöjä päälle ja voitto 5-0, mutta loput oli ippon voittoja ja Joelle kultaa. Samassa sarjassa

Markus Tarma teki myös kovan päivätyön. Ensin kaatui ruotsalainen 10-0 ja sitten tappio tulevalle ruotsalaisfinalistille. Keräilyistä kuitenkin kaksi ippon voittoa ja pronssimatsi edessä, jomka Markus hoiti varoitusten turvin. Hyvä jätkät.

Isommat pojat otteli myös loistavasti eli tässä tapauksessa Ylitalon veljekset.

Joel Ylitalo otteli hienosti U21 sarjassa -66 kg ja sai hopeaa. matkalla finaaliin kaatui ruotsalaisia ippon voitoin, mukaan lukien Biedronin poika. Isä oli aikanaan Ruotsin ”toivo” ja voittikin EM mitalin. No sukujuuret ei Jollea haitannut ja 10-0 voitto siitäkin. Finaalissa tuli nyt 10-0 tappio, mutta jälleen hyvä suoritus Jollelta.

Isobroidi Ville Ylitalo otteli miesten sarjassa -66 kg, ollen lopulta viides, kun hävisi pronssimatsin. Ville on kuitenkin taas osoittanut olevansa mies paikallaan. Tästähän pitää olla jälleen kerran tyytyväinen.

Pieni lisätieto on kerrottava, että Suomen judoliiton uusi puheenjohtaja Marko Laaksonen otti myös matsia (vaikka ei meidän seurasta olekaan) ja voitti ikämiesten sarjan. Eli ei istu tiskin takana vaan lyö itsensä peliin myös matolla, respect.

Mutta summa summarum. Meidän pojat on ymmärtänyt nyt hyvin, että on häpeä hävitä ruotsalaiselle ha ha.

Esa Korkia-aho