Uutisia

Lauantaina 22.4.2017 Nummelassa oteltiin Judon Etelä-Suomen avoimet aluemestaruuskisat ja niitä ennen aloittelijoiden Junnucup/Startticup. Aluemestaruuskisoista tuli varsinainen Meido-Kanin tyttöjen näytöskisa.
Aikidoa Wappuna (25.4.2017)
Vappuaaton ja vappupäivän aikuisten aikido harjoitukset normaalisti, normaaliin aikaan, normaalissa paikassa. Luonnollisesti. Aikido junnut huilaavat vappupäivänä.
ILMOITTAUTUMINEN ANMÄLNING ENROLLMENT
Antti Pekkarinen 4.dan ja Tiina Manderbacka 6.dan ohjasivat leirin Mekaanikonkadulla. Leirin teemana oli Ukemi - tekniikan vastaanottamisen taito.
Meido-kan aikido juniorit, vanhemmat ja ohjaajat sopivat 6.3.2017 pelisääntö keskusteluissa yhteisistä pelisäännöistä vuodelle 2017.
Ilmassa värisi jännitystä kuin suuremmassakin urheilutapahtumassa konsanaan, kun 32 reipasta judokaa osallistui Herttoniemessä Mekaanikonkadun dojolla järjestyttyihin harjoituskilpailuihin sunnuntaina
Tom Granström veti juhlaharjoitukset lauantaina 18.2. Mekaanikonkadun dojolla
Sekä 19.2 että 26.02.2017 sunnuntaina ei junnujen eikä aikuisten harjoituksia. Junnujen keskiviikko harjoituksia 22.02 ei myöskään järjestetä. Aikuisten tiistai harjoitukset normaalisti.