Uutisia

Alle 18 v maajoukkuevalintoja on tehty liiton vastuuvalmentajien toimesta. Liitto valitsee 1-maajoukkueen sekä 2-maajoukkueen, jotka lähtevät sitten haastamaan näitä 1-joukkueen kavereita edustuspaikoista.
Vielä parit maininnat tapahtumista, vaikka luulin, että tämän vuoden raportit olivat tässä. Lahti-shiai käytiin vielä 7.12. ja meiltä oli sielläkin parit kisaajat matkassa.
Seuran 50 v esityksen ym. härdelin takia, en ole ”kerennyt” päivittämään sivuja, mutta tässä taas kivaa kuultavaa. Kymijoki-shiai ja nuorten Finnish Open käytiin Kouvolassa 23.11. Tällä kertaa meidän nuorimmat hoitivat kotiin ainoat mitalit.
Perinteinen Tarton Kaimu Keerak turnaus järjestettiin 16.-17.11. Meido-Kanilaisia oli hyvän kokoinen nippu paikalla ja tuloskin oli mielestäni todella hieno.
Perinteinen Hontain kisa käytiin Vantaalla 3.11. Joukkueesta puuttui kaikki isommat kisaajanuoremme ja silti tuloksena oli mitalitilaston kakkossija.
Belgian Lommelissa oteltiin perinteinen Flanders-cup 26.-27.10. Meido-Kanin Laura Jauhiainen otteli loistavasti kultaa -57 kg:n sarjassa. Voitto tuli upealla tavalla. Laura voitti kaikki matsinsa ipponilla.
Edellisistä kisauutisista unohtui Kerava-shiain tulokset. Oli niin monta kisaa samaan aikaan, sorry.
Meido-Kan voitti jälleen mitalitilaston Samurai-cupin viimeisellä kierroksella Jyväskylässä. Sotilasurheiluliiton kamppailupäiviltä tuli myös menestystä seuralle.