Uutisia

Perinteinen Tallinn Judo cup pidettiin 15.2. Meiltä oli mukana pieni joukkue, koska vanhemmat juniorit halusivat keskittyä treenaamiseen SM-kisoja varten.
Tampereella järjestettiin 25.1. perinteinen Eden-shiai ja tällä kertaa meiltä oli mukana todella minijoukkue.
Vuoden ensimmäinen Junnu-cup järjestettiin 2.2. Järvenpäässä ja Meido-Kanilla oli mukana pitkästä aikaa iso joukkue.
Vuoden ensimmäinen kisa oli Samurai-cup 1. Kisa pidettiin Orimattilassa 18.1. ja kisat sujuivat jälleen upeasti sekä järjestäjien Orimattilan judoseuran sekä tietenkin meidän kisajoukkueen osalta.
Judon koulutuksia! (22.1.2014)
Etelä-Suomen judo ry järjestää seuraavat Judoliiton koulutusjärjestelmän 1-tason koulutukset vuonna 2014. *Judon perusteet 15.-16.2.2013, Järvenpää* http://etelasuomenjudo.sporttisaitti.com/
Alle 18 v maajoukkuevalintoja on tehty liiton vastuuvalmentajien toimesta. Liitto valitsee 1-maajoukkueen sekä 2-maajoukkueen, jotka lähtevät sitten haastamaan näitä 1-joukkueen kavereita edustuspaikoista.
Vielä parit maininnat tapahtumista, vaikka luulin, että tämän vuoden raportit olivat tässä. Lahti-shiai käytiin vielä 7.12. ja meiltä oli sielläkin parit kisaajat matkassa.
Seuran 50 v esityksen ym. härdelin takia, en ole ”kerennyt” päivittämään sivuja, mutta tässä taas kivaa kuultavaa. Kymijoki-shiai ja nuorten Finnish Open käytiin Kouvolassa 23.11. Tällä kertaa meidän nuorimmat hoitivat kotiin ainoat mitalit.
Perinteinen Tarton Kaimu Keerak turnaus järjestettiin 16.-17.11. Meido-Kanilaisia oli hyvän kokoinen nippu paikalla ja tuloskin oli mielestäni todella hieno.