Uutisia

Kouvolassa kisattiin jälleen Kymijoki-shiai sekä Nuorten FJO 22.11. Kisa oli jälleen kovatasoinen, kun mukana oli kovia virolaisia, venäläisiä, ruotsalaisia ja norjalaisia
Perinteinen kova kansainvälinen Kaimu Keerak turnaus pidettiin Tartossa 15.11. Meido-kanilaiset tekivät hienoa tulosta kisoissa. 2 kultaa, 1 hopea ja 2 pronssia oli mitalisaldon lukema.
Meido-kanin yhdeksänhenkinen joukkue otteli mallikkaasti Kirkkonummella 16.11 järjestetyssä Junnu-Cupissa
Hontai-shiai järjestettiin 2.11. ja meiltä oli mukana tällä kertaa vain 4 kisaajaa, mutta tuloksena oli silti 2 kultaista mitalia.
Eden-shiai järjestettiin Tampereella 4.10. Meiltä oli tällä kertaa mukana vain kaksi ottelijaa.
Viime viikonloppu oli todella vilkas Meido-Kanilaisten osalta. Osa oli Ruotsissa Swedish Openissa ja Petteri Sulander allekirjoittaneen kanssa Tallinnassa Eurooppa-cupissa. Lisäksi seuramme järjesti Junnu-cupin osakilpailun Helsingissä.
Tampereella pidettiin miesten Eurooppa-cupin osakilpailu 20.-21.9. Lauantaina meiltä ”oli” olisi ollut mukana vasta U18 ikäluokassa otteleva champpi Aku Laakkonen.
Meido-Kaniin saatiin jälleen uusi korkea aikidon dan-arvo, kun Mikko Lindevall suoritti hyväksytysti 3. danin kokeen Juhani Laisin leirillä Tampereella 19.9.2014.
Perinteinen Ryhti-shiai järjestettiin 6.9. Raisiossa. Meiltä oli mukana pieni joukkue, 4 kisaajaa viidessä sarjassa. Osa oli Mikkelissä leirillä ja osa ei vielä aloittanut kisakautta tästä kisasta.
Alle 18 vuotiaiden EM-kisat pidettiin helteisessä Ateenassa 4.-6.7. Kisapaikka oli todella kaukana kaupungin keskustasta Ano Liossiassa hallissa, jossa järjestettiin Ateenan Olympialaisten judokisa aikanaan.
Pohjoismaiden mestaruuskisat pidettiin kotimaassa 24.5.-25.5. Orimattilassa. Kisat oli hienosti järjestetty.