Uutisia

Hontai-shiai järjestettiin 2.11. ja meiltä oli mukana tällä kertaa vain 4 kisaajaa, mutta tuloksena oli silti 2 kultaista mitalia.
Eden-shiai järjestettiin Tampereella 4.10. Meiltä oli tällä kertaa mukana vain kaksi ottelijaa.
Viime viikonloppu oli todella vilkas Meido-Kanilaisten osalta. Osa oli Ruotsissa Swedish Openissa ja Petteri Sulander allekirjoittaneen kanssa Tallinnassa Eurooppa-cupissa. Lisäksi seuramme järjesti Junnu-cupin osakilpailun Helsingissä.
Tampereella pidettiin miesten Eurooppa-cupin osakilpailu 20.-21.9. Lauantaina meiltä ”oli” olisi ollut mukana vasta U18 ikäluokassa otteleva champpi Aku Laakkonen.
Meido-Kaniin saatiin jälleen uusi korkea aikidon dan-arvo, kun Mikko Lindevall suoritti hyväksytysti 3. danin kokeen Juhani Laisin leirillä Tampereella 19.9.2014.
Perinteinen Ryhti-shiai järjestettiin 6.9. Raisiossa. Meiltä oli mukana pieni joukkue, 4 kisaajaa viidessä sarjassa. Osa oli Mikkelissä leirillä ja osa ei vielä aloittanut kisakautta tästä kisasta.
Alle 18 vuotiaiden EM-kisat pidettiin helteisessä Ateenassa 4.-6.7. Kisapaikka oli todella kaukana kaupungin keskustasta Ano Liossiassa hallissa, jossa järjestettiin Ateenan Olympialaisten judokisa aikanaan.
Pohjoismaiden mestaruuskisat pidettiin kotimaassa 24.5.-25.5. Orimattilassa. Kisat oli hienosti järjestetty.
Kesän alun leiri on tarkoitettu 7-11-vuotiaille lapsille. Judotaustaa ei vaadita.