Uutisia

Kare Käyhkön säätiö myönsi kolmelle huippujudokallemme stipendit hyvistä saavutuksistansa.
Olli-Pekka Jauhiainen suoritti aikidon 2. danin kokeen 7.2.2015.
Kougensai Hyvinkäällä 10.1. ja Samurai – cup 1 Orimattilassa 17.1
Katso hieno video Matti Joensuun 6. dan aikidoleiriltä Meido-Kanin salilta. Videon on kuvannut ja editoinut Pekka Uotila Meido-Kanista.
Joe Liimatainen nappasi näytöstyyliin kultaa vuoden viimeisessä kotimaisessa kisassa Lahti-shiaissa. Kisa käytiin 6.12. eli itsenäisyyspäivänä Pajulahdessa. Joe otteli viisi matsia ja voitti kaikki matsinsa ipponilla.
Kouvolassa kisattiin jälleen Kymijoki-shiai sekä Nuorten FJO 22.11. Kisa oli jälleen kovatasoinen, kun mukana oli kovia virolaisia, venäläisiä, ruotsalaisia ja norjalaisia
Perinteinen kova kansainvälinen Kaimu Keerak turnaus pidettiin Tartossa 15.11. Meido-kanilaiset tekivät hienoa tulosta kisoissa. 2 kultaa, 1 hopea ja 2 pronssia oli mitalisaldon lukema.
Meido-kanin yhdeksänhenkinen joukkue otteli mallikkaasti Kirkkonummella 16.11 järjestetyssä Junnu-Cupissa
Hontai-shiai järjestettiin 2.11. ja meiltä oli mukana tällä kertaa vain 4 kisaajaa, mutta tuloksena oli silti 2 kultaista mitalia.
Eden-shiai järjestettiin Tampereella 4.10. Meiltä oli tällä kertaa mukana vain kaksi ottelijaa.
Viime viikonloppu oli todella vilkas Meido-Kanilaisten osalta. Osa oli Ruotsissa Swedish Openissa ja Petteri Sulander allekirjoittaneen kanssa Tallinnassa Eurooppa-cupissa. Lisäksi seuramme järjesti Junnu-cupin osakilpailun Helsingissä.
Tampereella pidettiin miesten Eurooppa-cupin osakilpailu 20.-21.9. Lauantaina meiltä ”oli” olisi ollut mukana vasta U18 ikäluokassa otteleva champpi Aku Laakkonen.
Meido-Kaniin saatiin jälleen uusi korkea aikidon dan-arvo, kun Mikko Lindevall suoritti hyväksytysti 3. danin kokeen Juhani Laisin leirillä Tampereella 19.9.2014.