Uutisia

Syksyn harjoitusvuorot löytyy Harjoitusvuorot 2017 osiosta yläpalkista. Judon osalta muutama ryhmä täydentyy näille ajoille vetäjäpalaverin jälkeen 3.8. Tarkempia tietoja saa: arttu.laitinen@tpi.fi
Eli suihkut, hanat ja vessat poissa käytöstä vuorokauden
Suihkut ja WC:t ovat käytettävissä normaalisti.
Tiistaina 27.6.2017 Päijänteentien dojolla alkanut putki- ja viemäriremontti näyttää jatkuvan edelleen.
Tiistaina 27.6.2017 Päijänteentien dojolla alkaa putki- ja viemäriremontin haittavaihe. Suihkut ja wc:t eivät ole käytössä.
Kesän harjoitusvuorot voimassa 5.6.-7.8.2017 välisenä aikana. Katso kohdasta harjoitusvuorot 2017.
Tänään 29.4.2017 oteltiin Hämeenlinna shiai, josta muodostui Meido-Kanin joukkueelle melkoinen hopeasade. Seitsemän osallistumista viiden judokan voimin toi nimittäin neljä hopeaa ja pronssin.
Muutamia judotreenejä on vappuna peruttu. Huomaathan, että muut treenit siis pidetään eikä tekosyitä laiskottelulle siis ole annettu.
Lauantaina 22.4.2017 Nummelassa oteltiin Judon Etelä-Suomen avoimet aluemestaruuskisat ja niitä ennen aloittelijoiden Junnucup/Startticup. Aluemestaruuskisoista tuli varsinainen Meido-Kanin tyttöjen näytöskisa.
Aikidoa Wappuna (25.4.2017)
Vappuaaton ja vappupäivän aikuisten aikido harjoitukset normaalisti, normaaliin aikaan, normaalissa paikassa. Luonnollisesti. Aikido junnut huilaavat vappupäivänä.
ILMOITTAUTUMINEN ANMÄLNING ENROLLMENT