Uutisia

Tänään 29.4.2017 oteltiin Hämeenlinna shiai, josta muodostui Meido-Kanin joukkueelle melkoinen hopeasade. Seitsemän osallistumista viiden judokan voimin toi nimittäin neljä hopeaa ja pronssin.
Muutamia judotreenejä on vappuna peruttu. Huomaathan, että muut treenit siis pidetään eikä tekosyitä laiskottelulle siis ole annettu.
Lauantaina 22.4.2017 Nummelassa oteltiin Judon Etelä-Suomen avoimet aluemestaruuskisat ja niitä ennen aloittelijoiden Junnucup/Startticup. Aluemestaruuskisoista tuli varsinainen Meido-Kanin tyttöjen näytöskisa.
Aikidoa Wappuna (25.4.2017)
Vappuaaton ja vappupäivän aikuisten aikido harjoitukset normaalisti, normaaliin aikaan, normaalissa paikassa. Luonnollisesti. Aikido junnut huilaavat vappupäivänä.
ILMOITTAUTUMINEN ANMÄLNING ENROLLMENT
Antti Pekkarinen 4.dan ja Tiina Manderbacka 6.dan ohjasivat leirin Mekaanikonkadulla. Leirin teemana oli Ukemi - tekniikan vastaanottamisen taito.
Meido-kan aikido juniorit, vanhemmat ja ohjaajat sopivat 6.3.2017 pelisääntö keskusteluissa yhteisistä pelisäännöistä vuodelle 2017.
Ilmassa värisi jännitystä kuin suuremmassakin urheilutapahtumassa konsanaan, kun 32 reipasta judokaa osallistui Herttoniemessä Mekaanikonkadun dojolla järjestyttyihin harjoituskilpailuihin sunnuntaina